Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Hos Mambeno er vi vilde med den gode gammeldags medister, som slet ikke er så gammeldags, som den måske lyder. F.eks. smager medister super godt på grillen. Her har vi serveret medisteren med varme majskolber og en hurtig sommersalat. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 4 stkmajskolber
- 500 grammedisterpølse
- friske spinatblade
- 200 gramjordbær
- 1/2 stkagurk
- 1 stkgul peberfrugt
- 100 gramsalatost i tern
- smør
- salt
Fremgangsmåde
1
Tænd grillen eller sæt din yndlingspande klar på komfuret, hvis vejret er mere dansk, end det er spansk!2
Skær enden af majskolberne og fjern blade og den altid øretæveindbydende hårpragt. Kog majskolberne i saltet vand i ca. ti minutter, hæld vandet fra og del dem i mindre stykker.3
Hvis du laver medisteren på grillen, så læg den sammenrullet på et spækbræt og stik et grillspyd igennem fra siden og et fra toppen - så spydene danner et kryds, og medisteren nemt kan vendes. Grill medisteren ved indirekte varme i ca. 10-15 minutter, til den er gennemstegt. Eller steg den på yndlingspanden i køkkenet. Husk at vende medisteren undervejs.4
Lav imens en hurtig salat af skyllede spinatblade, vaskede jordbær i halve, skyllet agurk i mundrette bidder, renset og skyllet peberfrugt i skiver og salatost i tern.5
Server medisteren sammen med salaten og de lune majskolber med lidt koldt smør på toppen.6
Velbekomme :o)Tip
Et af vores medlemmer, Jane, har et godt tip til majskolber: Hvis du vælger at grille majskolberne, kan du nemlig også grille dem hele med hud, hår og hele balladen - the American way. Grill dem til de er mørke på ydersiden - så er de perfekte indvendigt. Husk at vende dem undervejs.
Klik her og se, hvordan spydene skal sidde, når du griller medisteren.