Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Der er ikke noget som en flok lækre pølser på grillen, når solen skinner og fuglene pipper! Her er de serveret med en hurtig bulgursalat, og begge dele kan altså også spises, når det er gråvejr. Så griber du bare din bedste pande og steger pølserne indendørs i stedet :o)
Portioner
Ingredienser
- 3 dlbulgur
- 1 stkhønsebouillon
- 8 stkgrillpølser
- 1/2 stkmelon- f.eks. cantaloup
- 1/2 stkagurk
- 1 stkavocado
- 75 gramsalatost i tern
- salat efter eget valg
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på pakken - og tilsæt en terning hønsebouillon til kogevandet, det giver ekstra smag. Når bulguren er kogt færdig, breder du den ud på en stor tallerken eller bageplade, så den kan køle lidt af.2
Steg pølserne på grillen eller en pande. Skær melon, agurk og avocado i mundrette stykker og bland det med bulguren, smuldret salatost og den skyllede napolitanasalat og server salaten sammen med de grillede pølser.3
Velbekomme!Tip
Prøv f.eks. napolitanasalat, der er en blanding af forskellige salattyper og fås i bakker i de fleste supermarkeder. Salaten er et lækkert alternativ til f.eks. icebergsalat, men du kan sagtens erstatte napolitanasalaten med andre typer.