Grillpølser med grov salat med æble og ristede valnødder. Hertil hvidløgsflute.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 2 stkæbler
  • 125 gramrevne gulerødder
  • 350 gramfærdigsnittet grøntsagsris
  • 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
  • 50 gramvalnødder eller andre nødder
  • 240 gramLampe kyllingepølser
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Lækre kyllingepølser stegt på grillen - eller panden. Serveret med lune hvidløgsflutes og en færdigsnittet kålsalat som vi topper med revet gulerod, æbler og ristede valnødder. Vi har brugt "Grøntsagsris" fra REMA 1000, men du kan også bruge andre kålblandinger. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl æblerne og skær dem i små tern. Vend æblerne sammen med de revne gulerødder, grøntsagsrisene og den tilhørende dressing. Smag til med olivenolie, salt og peber.

3. Kom hvidløgsflutene og nødderne på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag nødderne i ovnen ca. 5 min. og varm hvidløgsflutene efter anvisningen på posen.

4. Tænd for grillen - eller opvarm en pande med lidt olivenolie. Grill eller steg pølserne til de er, som du bedst kan lide dem.

5. Server grillpølserne med grov salat og lune hvidløgsflutes. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle æblerne. Ekstra smag: Server med husets yndlingsdyppelse.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre