Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Grillpølser er super nem og lækker aftensmad, som er et hit hos stort set alle unger! Her har vi serveret dem med en lækker lun kartoffelsalat med masser af sommergrønt. Savner ungerne lidt at dyppe i, så husk ketchup og sennep. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- Grillpølser og kartoffelsalat
- 600 gramsmå kartofler
- 10 stkradiser
- 20 stkcherrytomater
- 1 bundtgrønne asparges
- 75 gramsalatost i tern
- 8 stkgrillpølser
- Dressing
- 1/2 stkcitron
- 1/4 dlolivenolie
- 1 spsksød sennep
- 1/2 spskakaciehonning
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre, når du prikker i dem med en gaffel. Det tager 15-20 minutter alt efter størrelsen. Overhæld dem efterfølgende med koldt vand og skær dem i halve.2
Skyl radiserne, fjern top og bund og skær dem i skiver. Skyl cherrytomaterne og skær dem i halve.3
Knæk den nederste trevlede del af aspargesene - og husk, at de selv knækker lige præcist der, hvor den trevlede del slutter. Blancher aspargesene i spilkogende vand i 20-30 sekunder. Pas på ikke at give dem for meget, så de bliver bløde.4
Overhæld straks aspargesene med koldt vand og skær dem i mundrette bidder på skrå. Rør en hurtig dressing sammen af citron, olivenolie, sød sennep og akaciehonning og smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med grøntsager og salatost.5
Steg pølserne på grillen, hvis vejret er til det - ellers giver du dem blot en tur på panden. Server sammen med den lune kartoffelsalat. Så er der hurtig, lækker og billig sommermad.6
Velbekomme :o)Tip
Der findes et utal af forskellige pølser i supermarkedernes kølediske. Du finder selvfølgelig bare din og familiens favorit. Men prøv at finde nogen med så højt kødindhold som muligt. De smager bedst - og indeholder ofte lidt mindre ballade og færre e-numre :o)