Grillspyd med pølser og kartoffelsalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 700 gramkartofler
  • 2 stkmajskolber
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkorange peberfrugt
  • 4 stkfrankfurter
  • 2 dlcreme fraiche eller skyr
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 1 spsksød sennep
  • 1 pottepurløg
  • 10 stkcherrytomater
  •  kryddersmør
  •  grillspyd
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillspyd med pølser og kartoffelsalat

I samarbejde med

3.6, Meget populær

Den nemmeste og lækreste omgang grillmad med kartoffelsalat, majskolber med kryddersmør og grillspyd med pølser og peberfrugt. Du kan også sagtens lave opskriften i køkkenet - på pande eller i ovnen. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 700 gramkartofler
  • 2 stkmajskolber
  • 1 stkgul peberfrugt
  • 1 stkorange peberfrugt
  • 4 stkfrankfurter
  • 2 dlcreme fraiche eller skyr
  • 3 spskmayonnaise
  • 0.5 spskkarry
  • 1 spsksød sennep
  • 1 pottepurløg
  • 10 stkcherrytomater
  •  kryddersmør
  •  grillspyd
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Fyr op under grillen - eller tænd ovnen på 225 grader varmluft.

2. Skræl kartoflerne og skær dem i mindre stykker. Kog dem i rigeligt med saltet vand, til de er lige nøjagtigt møre, når du prikker i dem med en gaffel. Pas på de ikke får for meget - så falder de fra hinanden, når de røres sammen med de øvrige ingredienser. Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem med koldt vand, så de køler af.

3. Fjern blade og de der mega irriterende hår fra majskolberne. Skær eller knæk dem halvt over. Skyl kolberne og læg dem på grillen. De skal have 15-20 minutter, til de er smukt gyldne. Husk at vende dem undervejs. Hvis ikke du griller dem, deler du dem blot i to og koger dem i letsaltet vand i 8-10 minutter.

4. Skyl og rens peberfrugten og skær den i grove tern. Skær pølserne i skiver og sæt dem på spyd sammen med et stykke peberfrugt mellem hvert stykke. Krydr spydene med salt og peber og steg dem på grillen eller i ovnen i 10-15 minutter, til de har fået farve. Husk at vende dem undervejs.

5. Bland creme fraiche eller skyr, mayonnaise, karry og sød sennep sammen med hakket purløg efter smag. Krydr med salt og peber og smag til. Bland dressingen sammen med kartofler og halverede tomater.

6. Server de lækre spyd med kartoffelsalat og majskolber med kryddersmør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til skære kartoflerne i mindre stykker. De kan også halvere tomaterne og sætte pølser og peberfrugt på spyd.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre