Grillsticks, kartoffelspyd og coleslaw. Serveret med cherrytomater og agurk.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramkartofler
  • 1 spskallroundkrydderi
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 350 gramfærdig coleslaw
  • 360 gramgrillsticks med bacon og cheddar
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grillsticks, kartoffelspyd og coleslaw. Serveret med cherrytomater og agurk.

I samarbejde med

Saftige grillsticks og kartoffelspyd serveret med en færdigsnittet coleslaw, cherrytomater og agurk. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramkartofler
  • 1 spskallroundkrydderi
  • 20 stkcherrytomater
  • 0.5 stkagurk
  • 350 gramfærdig coleslaw
  • 360 gramgrillsticks med bacon og cheddar
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  grillspyd
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.

2. Skyl kartoflerne og skær dem i skiver. Vend dem i lidt olivenolie og allroundkrydderi. Sæt kartoffelskiverne på grillspyddene og bag dem i ovnen på en bageplade beklædt med bagepapir i ca. 20 minutter.

3. Skyl cherrytomater og agurk og skær dem ud efter eget ønske. Vend den færdigsnittede coleslaw sammen med cherrytomaterne, agurken og den tilhørende dressing.

4. Giv grillsticksene en tur på grillen eller på en pande.

5. Server de lækre grillsticks med kartoffelspyd og coleslaw. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme kartofler på spyd og skære tomater og agurk.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre