Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
En lækker og sommerlig opskrift med grillsticks og grillede peberfrugter, som vi serverer med nye kartofler, saftig melonsalat og purløgsdressing. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 800 gramkartofler
- 280 gramkalvegrillsticks
- 3 stksnackpeber
- 50 gramvalnødder eller andre nødder
- 1 stkhonningmelon
- 350 gramfærdig sommerslaw
- 1 pottepurløg
- 4 dlcultura 0,4%
- 1 spsksød sennep
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Skrub kartoflerne og kog dem møre i en gryde med saltet vand i ca. 8-10 minutter - alt efter størrelsen.2
Pensl grillsticksene med lidt olivenolie og brun dem af på grillen. Du kan også stege dem på en pande. Skru ned for varmen og lad dem stege videre, til de er møre og gennemstegte.3
Skyl snackpebrene, fjern kernehuset og skær dem i store stykker. Pensl dem med lidt olivenolie og steg dem på grillen eller på en pande, til de har fået lidt farve.4
Rist valnødderne på en tør pande, til de er blevet gyldne. Køl dem af på en tallerken og hak dem groft.5
Skær skrællen af melonen og fjern kernerne. Skær den ene halvdel i tern til salaten. Skær den anden halvdelen i skiver til gnavergrønt. Bland valnødderne og melonternene sammen med den færdige sommerslaw og den tilhørende dressing. Smag til med salt og peber.6
Hak eller klip purløgene fint. Bland dem med cultura og sennep. Smag til med salt og peber.7
Server grillsticksene med de kogte kartofler, grillede snackpeber, purløgsdressing og melonsalaten. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære snackpeber i stykker. De kan også blande purløgsdressingen.