Grøn peinirli med brieost, kartofler, pesto og salat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramkartofler
  • 200 grambrieost
  • 800 grampizzadej
  • 200 gramstenfri vindruer
  • 1 stkavocado
  • 0.5 stkrødløg
  • 70 gramsalatmix
  • 130 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  balsamicoeddike
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Grøn peinirli med brieost, kartofler, pesto og salat

I samarbejde med

4.4, Mambeno-favorit!

Peinirli er en græsk halvåben pizza, der smager vildt godt. Her har vi fyldt dem med brieost og kartofler og toppet med rød pesto. Vi serverer dem med en hurtig salat med vindruer, avocado og rødløg som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 300 gramkartofler
  • 200 grambrieost
  • 800 grampizzadej
  • 200 gramstenfri vindruer
  • 1 stkavocado
  • 0.5 stkrødløg
  • 70 gramsalatmix
  • 130 gramrød pesto
  •  olivenolie
  •  balsamicoeddike
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skyl kartoflerne og skær dem i tynde skiver. Skær brieosten i skiver.

2. Rul den færdige pizzadej ud. Del den så der er to stk. pr. person. Læg dejstykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir.

3. Fordel først brieost og herefter kartofler i midten men hold to cm. af kanterne fri. Krydr med salt og peber og evt. andre krydderier efter smag.

4. Fold dejen sammen over fyldet på den lange led og klem dem forsigtigt sammen i enderne, men lad der være en åbning i midten. Bag dem i ca. 20 minutter.

5. Skyl vindruerne og halver dem. Flæk avocadoen og skær kødet i tern. Halver rødløget og skær det i skiver. Bland det hele med skyllet salat, lidt olivenolie og balsamicoeddike og smag til med salt og peber.

6. Servér de lækre peinirli med rød pesto på toppen og sprød salat som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i familien: Lad dine børn være med til at komme fyld på dejen. De kan også skære vindruer i halve.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre