Grøn smoothie med spinat, ingefær, mynte og banan

Ingredienser

( 2 stk. )

  • 1 stkbanan
  • 1 tskavocado
  • 0.5 pottefrisk mynte
  • 2 cmfrisk ingefær
  • 50 gramfrossen spinat*
  • 0.5 dlvand
  • 1.5 spsksirup
  • 1 stklime
  • 10 stkisterninger
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Grønt er godt for øjnene - og ganen! I denne smoothie har vi skruet helt op for farven med spinat, avocado, mynte og lime. Det er den perfekte booster-smoothie, der kan serveres som morgenmad eller eftermiddagssnack. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Hæld banan, avocadokød, ca. 20 mynteblade, skrællet ingefær, spinat, vand, sirup, saften fra en lime og isterninger i en blender - eller brug en stavblender i en kande. Blend på fuld skrue, til smoothien er helt glat og uden klumper.

2. Smag til med lidt mere sirup og limesaft og server i glas med sugerør. Brug de sugerør, der er lavet af metal eller papir - de er bedst for miljøet. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at hælde alle ingredienserne i blenderen. De skal selvfølgelig også smage smoothien til!

På grund af det høje indhold af nitrat, som kan give iltmangel, fraråder Sundhedsstyrelsen, at børn under seks måneder spiser spinat. Fra 6 mdr. og frem til 1 år må de godt spise små mængder. Indgår spinat i et måltid i større mængder, bør der gå ca. 14 dage før barnet igen får nitratrige grøntsager som fennikel, rødbede, selleri og spinat.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre