Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker vegetarisk gryderet med aubergine, peberfrugt, soltørrede tomater, hakkede tomater og kidneybønner. Serveret med ris og creme fraiche på toppen. Vælg gerne fuldkornsris men vær opmærksom på længere tilberedningstid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- ris
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 stkaubergine
- 1 stkrød peberfrugt
- 1 spskpaprika
- 30 gramsoltørrede tomater i olie
- 1 dåsekidneybønner
- 1 dåsehakkede tomater
- 1 spsktørret oregano
- 1 tsktørret timian
- 2.5 dlcreme fraiche 18%
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Pil skrællen af løg og hvidløg og hak det fint.3
Skyl auberginen og peberfrugten og skær dem i små tern.4
Varm en gryde op med olivenolie og svits paprika, løg, hvidløg, aubergine og peberfrugt. Tilsæt lidt salt.5
Skær de soltørrede tomater i små tern og skyl kidneybønnerne. Tilsæt hakkede tomater, soltørrede tomater, oregano og timian og lad retten simre i ca. 20 min. Smag til med salt og peber.6
Server grøntsagsgryden sammen med dampende varme ris og creme fraiche på toppen. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, ris og salt i en gryde.