Nem grøntsagspasta med revet ost

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 pakkefrisk fuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramgulerødder
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 spskrød pesto
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 140 gramløse majs
  •  salt
  •  peber
  • 100 gramrevet ost
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Nem grøntsagspasta med revet ost

I samarbejde med

4.1, Mambeno-favorit!

Her får du opskriften på en velsmagende og lynhurtig ret med pasta og masser af lækre grøntsager. Vi serverer retten med revet ost på toppen - brug den type ost, du kan lide. F.eks. en hård ost a la grana padano, der minder lidt om parmesan men er en hel del billigere. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 1 pakkefrisk fuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 0.5 stkblomkål
  • 200 gramgulerødder
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 2 spskrød pesto
  • 1 dlvand
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 140 gramløse majs
  •  salt
  •  peber
  • 100 gramrevet ost
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Skær løg og hvidløg i små tern og steg dem i et par minutter i lidt olivenolie i en dyb pande eller gryde. Pluk blomkålen i små buketter. Skræl gulerødderne og riv dem på den fine del af rivejernet. Tilsæt begge dele i gryden sammen med hakkede tomater, pesto, vand og grøntsagsbouillon.

3. Tilsæt til sidst majs og lad hele herligheden simre i 5-10 minutter. Smag til med salt og peber.

4. Server den lækre grøntsagsgryde med pasta og revet parmesanost på toppen.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle blomkål og plukke dem i små buketter. De kan også være med til at smage sovsen til.

Hvis du har dem på lager, så top evt. med friske cherrytomater. Det smager godt.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre