Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Her får du den (meget) hurtige og nemme opskrift på vores lækre grøntsagslasagne på dag to. Hvis I vel og mærke ikke allerede har spist rub og stub på førstedagen! Her har vi serveret resterne med groft flute og gnavergrønt. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- Lasagne
- rester fra grøntsagslasagne
- 1 stkgroft flute
- Gnavergrønt
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
Fremgangsmåde
1
Opvarm resterne af grøntsagslasagnen i ovn eller mikroovn. Lun også flutet.2
Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave som gnavergrønt og server sammen med den lune og lækre grøntsagslasagne.3
Velbekomme!Tip
Hvis du har helt små børn, så kog gulerødderne eller udskift dem med blødere grøntsager. F.eks. majs, ærter, agurk eller lignende. Så mindsker du risikoen for, at noget sætter sig galt i halsen. Husk at genopvarme lasagnen grundigt, da den indeholder spinat.