Grøntsagslasagne - dag to

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du den (meget) hurtige og nemme opskrift på vores lækre grøntsagslasagne på dag to. Hvis I vel og mærke ikke allerede har spist rub og stub på førstedagen! Her har vi serveret resterne med groft flute og gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm resterne af grøntsagslasagnen i ovn eller mikroovn. Lun også flutet.

2. Skræl gulerødderne, skyl agurken og skær begge dele i stave som gnavergrønt og server sammen med den lune og lækre grøntsagslasagne.

3. Velbekomme!

Tip

Hvis du har helt små børn, så kog gulerødderne eller udskift dem med blødere grøntsager. F.eks. majs, ærter, agurk eller lignende. Så mindsker du risikoen for, at noget sætter sig galt i halsen. Husk at genopvarme lasagnen grundigt, da den indeholder spinat.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre