Grøntsagspandekager med spinat og peberfrugt

Ingredienser

( 10 små pandekager )

  • 300 gramfrossen spinat*
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 3 stkæg
  • 1 dlrugmel
  • 2 spskhvedemel
  • 1 tsksalt
  •  olivenolie
  •  smør
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

De er super nemme at lave, de her grøntsagspandekager og vores børn var vilde med dem. De er perfekte til madpakken eller som tilbehør til aftensmaden. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tø spinaten op i enten en gryde eller i mikrobølgeovnen. Skyl peberfrugten og tag kernerne ud. Blend peberfrugt og spinat sammen med æg i en minihakker, blender eller foodprocessor.

2. Tilsæt rugmel, hvedemel og salt og snur videre.

3. Steg pandekagerne i smør ved middel varme på en stor sliplet-pande - der kan ca. være fire pandekager på en pande.

4. Server pandekagerne som tilbehør til aftensmaden eller som snack i madpakken.

5. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad ungerne skylle peberfrugten og tage kernerne ud.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre