Grøntsagsris med blomkål, broccoli og krydderdressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 0.5 stkblomkål
  • 0.5 stkbroccoli
  • 1 pottepersille
  • 0.5 pottepurløg
  • 0.5 pottedild
  • 1.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1 spskdijonsennep
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En knasende kålsalat med finthakket blomkål og broccoli, som vi blander med en krydret creme fraiche dressing. Salaten kan købes færdig, men du kan altså også lave den selv med opskriften her. Salaten passer til de fleste retter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Skyl blomkål, broccoli og persille. Skær blomkål og broccoli i mindre buketter. Giv buketterne en hurtig snurretur i en minihakker.

2. Hak purløg og dild fint. Bland det med creme fraiche, honning og sennep og smag til med salt og peber.

3. Bland grøntsagerne med dressingen.

4. Server f.eks. salaten til pulled pork eller andre af dine yndlingsretter. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre