Grov kyllingesalat med rugbrødscroutoner og cæsardressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 150 gramcouscous
  • 4  skiverugbrød
  • 200 gramfrosne ærter
  • 0.5 stkspidskål
  • 1 stkhjertesalat
  • 1 stkagurk
  • 1 stkrødløg
  • 450 gramkyllingefilet
  • 3 stkpasteuriserede æggeblommer
  • 50 gramparmesan
  • 0.5 tskdijonsennep
  • 1 stkcitron
  • 1 fedhvidløg
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En skøn sommersalat med kylling, masser af grønt, couscous, sprøde rugbrødscroutoner og lækker hjemmelavet cæsardressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft, kog couscous som anvist på pakken og lad det køle af.

2. Pensl rugbrødsskiverne med olivenolie og drys med salt. Skær rugbrødsskiverne i små tern og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag rugbrødscroutonerne i ovnen i ca. 10 min.

3. Kom de frosne ærter i en sigte og overhæld dem med kogende vand.

4. Snit spidskålet fint (brug evt. et mandolinjern), skyl hjertesalaten og agurken og skær begge dele i mundrette størrelser. Pil skrællen af løget og skær det i skiver.

5. Varm en pande op med olivenolie og steg kyllingefileterne ved middelvarme til de er gennemstegte og gyldne på begge sider. Drys med salt og peber.

6. Blend imens æggeblommer, olivenolie, parmesan, dijonsennep, saften fra citronen, hvidløg, salt og peber med en stavblender eller en minihakker til dressingen er lys og cremet. Smag til med salt og peber.

7. Bland couscous sammen med grøntsagerne og cæsardressingen. Skær kyllingen i skiver og læg dem på toppen sammen med brødcroutoner. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn pensle rugbrødsskiverne med olivenolie og lad dine børn lægge croutonerne på en bageplade beklædt med bagepapir. Ekstra smag: Top med revet parmesan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre