Gryderet med hakket kylling, karry, kål, ris og topping - til to dage

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 2 stkløg
  • 400 gramfrossen snittet hvidkål
  • 0.25 spskstødt ingefær
  • 1 spskkarry
  • 800 gramhakket kyllingekød
  • 4 dlkokosmælk
  • 1 terninghønsebouillon
  • 4 dlvand
  • 2 spskmajsstivelse
  • 200 gramfrosne ærter
  • 2 stkæbler
  • 100 grampeanuts
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en ny udgave af klassisk ristaffel. Vi har brugt hakket kyllingekød og snittet hvidkål og toppet med peanuts, ærter og æbler. Opskriften er beregnet til to dage. Opvarm resterne eller gem halvedelen af risene og gryderetten til stegte ris i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken og tag halvdelen fra til i morgen. Husk at køle dem hurtigt ned.

2. Skræl løgene, skær dem i tern og steg dem i en stor gryde med olivenolie til de er blanke.

3. Tilsæt hakket hvidkål, stødt ingefær, karry og kyllingekød og rør godt. Når kødet er brunet, tilsættes kokosmælk, smuldret bouillon og lidt majsstivelse rørt ud i vand i en kop. Lad det simre og smag herefter til med salt og peber.

4. Hæld kogende vand over ærterne til de er tøet op. Skyl æblerne og skær dem i mindre tern.

5. Server gryderetten med ris, peanuts, æbler og ærter på toppen. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære æbler i små stykker. De kan også røre i gryden og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre