Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
20 min
Ventetid
0 min
Kolde kogte ris kan altid blive tryllet om til en lækker omgang aftensmad. Her steger vi dem sammen med resterne fra gårsdagens gryderet og æg og topper med soya og peanuts. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- kolde kogte ris
- 3 stkforårsløg
- rester fra gryderet
- 200 gramfrosne ærter
- 4 stksnackpeber
- 4 stkæg
- 100 grampeanuts
- olivenolie
- salt
- peber
- soya
Fremgangsmåde
1
Hæld olie i en wok eller dyb pande og steg risene i et par minutter. Skyl og skær top og bund af forårsløgene og skær dem i ringe. Tilsæt sammen med resterne fra gårsdagens gryderet frosne ærter og rør godt. Skyl og skær snackpeber i strimler og tilsæt dem i wokken.2
Pisk æggene sammen og tilsæt dem i wokken og rør godt rundt, så de fordeler sig og æggene stivner.3
Server de stegte ris med lidt soya og peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære peberfrugter i stave.