Gryderet med porre og æbler - dag to

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Mad til to dage er fantastisk - særligt på dag to, hvor der er ekstra nem og hurtig aftensmad. Du skal blot lune resterne og koge lidt ekstra ris. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken og opvarm resterne fra gårsdagens aftensmad i en gryde eller i mikroovnen.

2. Server resterne med de dampende varm ris og evt. lidt grønt på toppen. Undlad dog grønt drys til børn under 3 år.

3. Velbekomme!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre