Hakkebøffer i tomatsauce med pasta og gnavergrønt

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramhakket oksekød
  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsktørret oregano
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 0.5 stkagurk
  • 200 gramgulerødder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hakkebøffer i tomatsauce med pasta og gnavergrønt

I samarbejde med

3.3, Meget populær

Måske har du aldrig prøvet at lave hakkebøffer i fad, men så er det dælme også ved at være på tide! For det smager simpelthen så godt. Her har vi stegt dem i en lækker tomatsauce og serveret dem med pasta og gnavergrønt. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 500 gramhakket oksekød
  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsktørret oregano
  • 250 gramfuldkornspasta
  • 0.5 stkagurk
  • 200 gramgulerødder
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Form kødet til hakkebøffer og krydr med salt og peber. Brun dem hurtigt af på en pande i lidt olivenolie. De skal ikke være gennemstegte. Læg dem i et ovnfast fad.

3. Skær løget i tern. Rens og skyl peberfrugten og skær den i tern.

4. Steg løg og peberfrugt i et par minutter i lidt olivenolie på en stor pande. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, presset hvidløg og oregano og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

5. Hæld tomatsaucen over hakkebøfferne og steg dem færdige i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte.

6. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken, skyl agurken, skræl gulerødderne og skær dem i stave.

7. Servér hakkebøfferne med den lækre tomatsauce, pasta og gnavergrønt.

8. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugten, tage kernerne ud og skære dem ud i tern. De kan også vaske og skære agurken i stave.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre