Hakkebøffer i tomatsauce med pasta og gnavergrønt

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramhakket oksekød
  • 1 stkløg
  • 1 stkrød peberfrugt
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 1 fedhvidløg
  • 1 spsktørret oregano
  •  fuldkornspasta
  • 0.5 stkagurk
  • 200 gramgulerødder*
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Måske har du aldrig prøvet at lave hakkebøffer i fad, men så er det dælme også ved at være på tide! For det smager simpelthen så godt. Her har vi stegt dem i en lækker tomatsauce og serveret dem med pasta og gnavergrønt. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Form kødet til hakkebøffer og krydr med salt og peber. Brun dem hurtigt af på en pande i lidt olivenolie. De skal ikke være gennemstegte. Læg dem i et ovnfast fad.

3. Skær løget i tern. Rens og skyl peberfrugten og skær den i tern.

4. Steg løg og peberfrugt i et par minutter i lidt olivenolie på en stor pande. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, presset hvidløg og oregano og bring det i kog. Smag til med salt og peber.

5. Hæld tomatsaucen over hakkebøfferne og steg dem færdige i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gennemstegte.

6. Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken, skyl agurken, skræl gulerødderne og skær dem i stave.

7. Servér hakkebøfferne med den lækre tomatsauce, pasta og gnavergrønt.

8. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle peberfrugten, tage kernerne ud og skære dem ud i tern. De kan også vaske og skære agurken i stave.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre