Hakket svinekød i cremet champignon-sovs med spinat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  ris
  • 200 gramchampignon
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkløg
  • 400 gramhakket svinekød
  • 2.5 dlcremefine 15%
  • 0.5 spsktørret timian
  • 1 terninggrøntsagsbouillon
  • 75 gramfriske spinatblade*
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her har vi lavet en nem og lækker ret med hakket svinekød, champignoner, spinat, timian og cremefine. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Kog risene efter anvisningen på pakken.

2. Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande med olivenolie op og steg champignonerne til de er gyldne. Tag dem af panden og stil til siden.

3. Pil skrællen af hvidløget og løget og hak det fint. Svits hvidløg, løg og kødet på panden. Tilsæt champignoner, cremefine, timian og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.

4. Skyl spinaten grundigt og vend den op i sovsen. Smag til med salt og peber.

5. Server retten med dampende varme ris. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og skylle spinaten. Børn er også verdensmestre i at smage til!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre