Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Her har vi lavet en nem og lækker ret med hakket svinekød, champignoner, spinat, timian og cremefine. vi serverer retten med ris - vælg gerne fuldkorn men vær opmærksom på længere kogetid. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 200 gramchampignon
- 1 fedhvidløg
- 1 stkløg
- 400 gramhakket svinekød
- 2.5 dlcremefine 15%
- 0.5 spsktørret timian
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 75 gramfriske spinatblade
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken.2
Rens og skyl champignonerne og skær dem i kvarte. Varm en pande med olivenolie op og steg champignonerne til de er gyldne. Tag dem af panden og stil til siden.3
Pil skrællen af hvidløget og løget og hak det fint. Svits hvidløg, løg og kødet på panden. Tilsæt champignoner, cremefine, timian og bouillon og lad det simre i ca. 15 min.4
Skyl spinaten grundigt og vend den op i sovsen. Smag til med salt og peber.5
Server retten med dampende varme ris. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme ris, vand og salt i en gryde og skylle spinaten. Børn er også verdensmestre i at smage til!