Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
En lækker fiskeret med havtaske, en nem panangblanding, kokosmælk og edamamebønner - serveret med bulgur. Havtaskefileterne kan sagtens byttes ud med andre lyse fisk efter smag og sæson. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 grambulgur
- 1 stkporre
- 400 gramfrossen panangblanding
- 4 dlkokosmælk
- 2 spskfiskesauce
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 200 gramhavtaskefilet
- 150 gramedamamebønner
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog bulguren efter anvisningen på posen.2
Rens porren for jord, vask den grundigt og snit den fint.3
Varm en gryde op med olivenolie og svits porre og panangblanding i ca. 5 min. Tilsæt kokosmælk, fiskesauce og bouillon og lad det simre i ca. 10 min.4
Skær havtaskefilterne i mundrette stykker og tilsæt dem sammen med de frosne edamamebønner. Lad retten simre i yderligere 10 min. Smag til med salt og peber og evt. lime- eller citronsaft, hvis du har det på lager.5
Server den lækre panang med dampende varme bulgur. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn komme vand, salt og bulgur i en gryde.
Ekstra smag: Top med friske koriander og lime- eller citronsaft.