Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
20 min
15 min
Den smager altså virkelig godt, denne her Hawaii-kylling - også selvom du bor i Horsens eller Helsinge! Vi serverer den i fad med ananas, ris, hakkede peanuts og den lækreste karrysauce med kokos. Opskriften er beregnet til to dage, så husk at gemme halvdelen til i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- 3 stkporre
- 1 spskkarry
- 8 dlkokosmælk
- 2 terninghønsebouillon
- 2 cmfrisk ingefær
- 800 gramkyllingelårfilet
- 1 dåseananas i skiver
- 100 grampeanuts
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken og tænd ovnen på 215 grader varmluft.2
Rens og skyl porrerne grundigt og skær dem i skiver. Steg porrerne i lidt olivenolie i en gryde sammen med karry.3
Tilsæt kokosmælk, smuldret boullion og revet ingefær. Smag saucen til med salt og peber. Skær kyllingen i mindre stykker.4
Hæld saucen op i et stort ildfast fad - eller to mindre fade, så der er et fad til i morgen. Læg kyllingefileterne i fadet og læg ananasskiverne oven på.5
Stil fadet i ovnen og bag fileterne i ca. 20 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.6
Hak peanutsene fint i en minihakker eller med en skarp kniv.7
Server den lækre Hawaii-kylling med ris og hakkede peanuts på toppen. Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at toppe kyllingefileterne med ananas. Husk god køkkenhygiejne, når du og ungerne rører ved råt kød.