Helstegt svinemørbrad med bulgursalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stksvinemørbrad
  • 2 dlbulgur
  • 250 gramjordbær
  • 1/2 pottepersille
  • 100 gramfriske ærter
  • 100 gramsorte oliven
  • 75 gramfeta i tern
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Svinemørbrad er super lækkert i helstegt udgave - enten i ovnen eller på grillen. Her har vi serveret mørbraden med en hurtig bulgursalat med masser af ærter, oliven, feta og friske jordbær. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft - eller tænd for grillen, hvis vejret er til det.

2. Krydr mørbraden med salt og peber og læg den i et ildfast fad, hvis den skal i ovnen, eller en alubakke, hvis den skal på grillen. Hæld en smule vand i bunden og steg den i ca. 30 minutter i ovnen, eller til den er gennemstegt eller svagt rosa i midten.

3. Griller du mørbraden, skal du grille den ved indirekte varme med låget på.

4. Kog imens bulguren efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra. Bred bulguren ud på en tallerken eller en bageplade beklædt med bagepapir, så den køler af.

5. Vask jordbærrene og skær dem i skiver. Hak persillen og bælg ærterne, hvis de er friske. Bland sammen med bulgur, oliven og feta i tern.

6. Server med den helstegte mørbrad skåret i skiver.

7. Velbekomme :o)

Tip

Hvis ikke ungerne er trænede salatspisere, så lad være med at blande det hele sammen. Stil i stedet alle ingredienserne i små skåle på bordet og lad ungerne tage lidt af hvert og sammensætte den salat, de bedst kan lide.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre