Hjemmelavede kødboller til suppe

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 1 stkløg
  • 300 gramhakket kalv og flæsk- eller hakket kyllingekød
  • 1 stkæg
  • 1 tsksalt
  • 1 tsktørret timian
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Du kan sagtens købe kødboller til suppen i supermarkedet, men har du lidt ekstra tid tilovers, så er de slet ikke svære at lave selv. Bare følge vores opskrift og brug dem f.eks. som fyld i en lækker aspargessuppe. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Hak løget så fint som muligt, eller giv det en tur i en minihakker. Rør alle ingredienserne sammen og krydr med lidt peber. Bring en gryde med vand og lidt salt i kog og form små kødboller med en teske og håndfladen.

2. Sænk forsigtigt kødbollerne ned i det kogende vand og lad dem simre, til de flyder ovenpå, og er gennemkogte, når du skærer dem igennem med en kniv. Det tager ca. fem minutter, alt afhængigt af størrelsen.

3. Så er der lækre kødboller til suppen. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre