Hjemmelavede laksenuggets med kartoffelsalat og foccacia

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkæg
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 225 gramlaksefileter
  • 280 gramfoccaciabrød
  • 0.5 bundtradiser
  • 0.5 pottebredbladet persille
  • 5 dlcultura 1,5%
  • 3 spskmayonnaise
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hjemmelavede laksenuggets med kartoffelsalat og foccacia

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

Laksenuggets smager fantastisk og er en god og nem måde at spise fisk på - særligt for de mindst i familien. Vi serverer dem med en lækker kartoffelsalat, lunet foccaciabrød og citronskiver. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 650 gramsmå kartofler
  • 1 stkæg
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 225 gramlaksefileter
  • 280 gramfoccaciabrød
  • 0.5 bundtradiser
  • 0.5 pottebredbladet persille
  • 5 dlcultura 1,5%
  • 3 spskmayonnaise
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkøkologisk citron
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skyl og skrub kartoflerne. Er der forskel på størrelsen, så skær de store kartofler i lidt mindre stykker. Kog dem møre i saltet vand i - kartoflerne skal glide let af gaflen, når du prikker i dem. Hæld vandet fra kartoflerne og overhæld dem herefter med koldt vand, så de køler af.

2. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken med salt og peber og hæld rasp på en flad tallerken. Fjern skindet fra laksen og skær kødet i mundrette bidder.

3. Vend nu laksestykkerne i først ægget og dernæst raspen. Steg dem på en pande med lidt olie til de er gennemstegte. Det tager 10-15 min. Vend dem forsigtigt undervejs.

4. Lun foccaciabrødet på en brødrister eller i ovnen.

5. Skyl radiserne og skær dem i mindre stykker.

6. Skyl persillen og hak den fint. Lav en dressing af cultura, mayo, presset hvidløg og hakket persille. Smag til med salt og peber. Vend dressingen sammen med kartofler og radiser.

7. Server de sprøde laksenuggets med kartoffelsalat, foccacia i skiver og citronbåde. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære radiser i både.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre