Hjemmelavede laksenuggets med pastasalat og dilddressing

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 300 gramfuldkornspastaskruer
  • 1 stkæg
  • 100 grampanko eller almindelig rasp
  • 225 gramlaksefileter
  • 0.5 stkagurk
  • 2 stkavocado
  • 75 gramsaltede mandler
  • 100 gramrevne rødbeder
  • 150 gramsalatost i blok
  • 3 dlskyr*
  • 1 brevdild dip pulver
  • 1 stkøkologisk citron
  •  bagepapir
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hjemmepanerede laksenuggets er fantastiske til at få fisk i ungerne - og de voksne! Her serverer vi dem med en fyldig og cremet pastasalat med en hurtig dilddressing. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 200 grader varmluft.

2. Kog pastaen efter anvisningen på pakken, overhæld den herefter med koldt vand og lad den dryppe af.

3. Pisk ægget sammen i en dyb tallerken med salt og peber og hæld rasp på en flad tallerken. Fjern skindet fra laksen og skær kødet i mundrette bidder.

4. Vend nu laksestykkerne i først ægget og dernæst raspen. Læg forsigtigt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i 15-20 minutter.

5. Skyl agurken og skær den i tern. Del avocadoen, fjern stenen og skær kødet i tern. Hak mandlerne i mindre stykker. Bland pastaen sammen med revne rødbeder, agurk, avocado og mandler, og top det med smuldret salatost.

6. Bland skyr sammen med dip-pulveret.

7. Server de lækre laksenuggets med pastasalat, citron i skiver og dilddressing som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skære avocado og agurk i tern.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre