Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
10 min
Ventetid
10 min
Ristede løg er godt til SÅ mange retter - og den hjemmelavede udgave tager bare imponade-effekten til et helt nyt niveau. De er super simple at lave, og du kan også vælge at lave dem som løgringe. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 2 spskhvedemel
- olie til friture
- salt
- fryseposer
Fremgangsmåde
1
Skær løgene i tern med din bedste og skarpeste kniv.2
Hæld mel og løg i en stor frysepose og ryst det godt sammen.3
Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt løgring i gryden, er den varm nok.4
Friter nu løgene til de er smukt gyldne - det tager ca 5 minutter. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn ryste posen godt, så løgene bliver blandet med mel.