Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
10 min
10 min
Ristede løg er godt til SÅ mange retter - og den hjemmelavede udgave tager bare imponade-effekten til et helt nyt niveau. De er super simple at lave, og du kan også vælge at lave dem som løgringe. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 2 stkløg
- 2 spskhvedemel
- olie til friture
- salt
- fryseposer
Fremgangsmåde
1
Skær løgene i tern med din bedste og skarpeste kniv.2
Hæld mel og løg i en stor frysepose og ryst det godt sammen.3
Varm olien op i en dyb pande eller en gryde. Når olien begynder at syde, når du stikker en enkelt løgring i gryden, er den varm nok.4
Friter nu løgene til de er smukt gyldne - det tager ca 5 minutter. Lad dem dryppe af på lidt køkkenrulle og drys med salt. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn ryste posen godt, så løgene bliver blandet med mel.
* Med Mambenos madplaner koster aftensmaden 25 kr. per. portion i gennemsnit for en familie på fire personer. Det er ca. 35% billigere end portionsprisen for aftensmad i en gennemsnitsfamilie.
Besparelsen er beregnet ud fra det gennemsnitlige madforbrug i en familie på fire ifølge Forbrugerundersøgelsen 2022 fra Danmarks Statistik.