Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
15 min
Ventetid
0 min
Du kender måske gomadressing fra sushirestauranten - og den smager fantastisk! Både til sushi men også som topping på en lækker salat. F.eks. vores lækre proteinsalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 50 gramsesamfrø
- 1 fedhvidløg
- 1 spsksoya
- 1 spskakaciehonning
- 0.5 dlolivenolie
- 1 spskmayonnaise
- 0.5 dlvand
- 0.5 stkcitron
Fremgangsmåde
1
Rist sesamfrøene let på en tør pande, til de begynder at dufte dejligt og lad dem efterfølgende køle lidt af.2
Giv sesamfrø, hvidløg, soya, honning og olivenolie en ordentlig snurretur i en minihakker eller en foodprocessor. Tilsæt herefter mayonnaise og vandet lidt efter lidt, til konsistensen er, som du gerne vil have den. Smag til med lidt honning og citron, til du synes, at smagen er, som den skal være.3
Velbekomme!