Hjemmelavet rejesalat med skyr

Ingredienser

( 1 portion )

  • 150 gramrejer- i lage eller frosne
  • 50 gramsalat efter eget valg
  • 50 gramgulerødder
  • 1 dlskyr
  • 2 spskmayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  akaciehonning
  •  citron
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Hjemmelavet rejesalat med skyr

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

Rejesalat smager rigtig godt på et stykke ristet rugbrød, og hvis du laver den efter vores opskrift, slipper du også for de (lidt for) mange e-numre og ingredienser, du alligevel ikke kan udtale, i den version, du køber i supermarkedet. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 150 gramrejer- i lage eller frosne
  • 50 gramsalat efter eget valg
  • 50 gramgulerødder
  • 1 dlskyr
  • 2 spskmayonnaise
  •  salt
  •  peber
  •  akaciehonning
  •  citron

Fremgangsmåde

1. Hæld vandet fra rejerne og klem forsigtigt så meget vand ud af dem med hænderne, som du kan, uden at du maser dem fuldkommen til plukfisk!

2. Skyl salaten og skær den i tynde strimler. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Bland skyr og mayo sammen. Tilsæt rejer, salat og gulerødder og vend det hele godt rundt. Smag til med salt, peber, lidt akaciehonning og citronsaft og server på ristet rugbrød.

3. Velbekomme :o)

Tip

Bruger du rejesalaten i madpakken, så pak den i en bøtte med tætsluttende låg og læg en ske ved. Så kan ungerne selv toppe rugbrødet, når der skal spises, og madpakken undgår at blive smattet :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre