Hjemmelavet tærtedej

Ingredienser

( 1 tærte )

  • 100 gramhvedemel
  • 75 gramgrahamsmel
  • 25 gramhavregryn
  • 1 tsksalt
  • 0.5 dlolivenolie
  • 0.75 dlkoldt vand
  •  bagepapir
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Hjemmelavet tærtedej

I samarbejde med

4.0, Mambeno-favorit!

Her får du en nem og lækker opskrift på tærtedej med havregryn og fuldkorn. Den tager kun ti minutter at lave og skal derefter blot i ovnen et øjeblik, så er den klar til brug. Fyld den f.eks. med skinke, spinat og svampe - eller lækkert kyllingefyld. God fornøjelse :o)

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 gramhvedemel
  • 75 gramgrahamsmel
  • 25 gramhavregryn
  • 1 tsksalt
  • 0.5 dlolivenolie
  • 0.75 dlkoldt vand
  •  bagepapir

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft

2. Bland alle ingredienserne til dejen i en skål og ælt det hele godt, til du har en fast og smidig dej. Rul dejen ud mellem to stykker bagepapir - eller på et meldækket bord, så den er stor nok til at dække tærteformen.

3. Læg dejen i en smurt tærteform - også helt op ad siderne. Prik bunden med en gaffel - så bobler den ikke op. Bag tærtedejen i ovnen i 10 min. og tag den herefter ud. Fyld nu tærten med lige det fyld, du bedst kan lide og bag den færdig i ovnen.

4. Velbekomme :o)

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre