Hjemmelavet tartarsauce

Ingredienser

( 1 portion )

Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Tartarsauce er en slags remoulade, som man kan lave i alle mulige afskygninger. Vi har droppet de ellers meget brugte kapers i vores udgave - af hensyn til vores ungers tro på livet, retfærdigheden og fremtiden ;o) Brug tartarsaucen til fisk eller som dip til gnavergrønt. Det smager super godt! God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Hak en håndfuld drueagurker helt fint. I en snæver vending kan du også bruge agurkesalat, men drueagurker er bedst.

2. Rør sammen med skyr, mayo, dijonsennep og smag til med salt, peber og lidt akaciehonning.

3. Velbekomme :o)

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre