Hønsekødssuppe med grøntsager og hvidløgsflutes

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hønsekødssuppe med grøntsager og hvidløgsflutes

I samarbejde med

4.3, Mambeno-favorit!

En fyldig hjemmelavet hønsekødssuppe med kartofler, gulerødder, porre, bladselleri og selvfølgelig hønsekød. Vi har brugt færdigstegt hønsekød fra frost. Serveret med sprøde hvidløgsflutes som tilbehør. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

Fremgangsmåde

1. Skær top og bund af porrerne, rens dem grundigt og skær dem i tynde skiver. Skræl kartofler og gulerødder og skær dem i mundrette bidder. Skyl bladsellerien og skær i tynde skiver.

2. Varm en gryde op med en god sjat olivenolie og svits porre, kartofler, gulerødder og bladselleri i et par minutter. Tilsæt vand og bouillon og lad det hele simre i ca. 20 min.

3. Lun hvidløgsflutene i ovnen.

4. Tilsæt det færdigstegte hønsekød i gryden og bring suppen i kog. Smag til med salt og peber.

5. Server suppen i skåle med hakket persille på toppen og sprøde hvidløgsflutes på siden. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og smage suppen til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre