Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
En lækker efterårssuppe med hokkaidogræskar, gulerødder og spidskommen, som vi serverer med hjemmelavede pizzasnegle. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkhokkaidogræskar
- 250 gramgulerødder
- 1 stkløg
- 2 fedhvidløg
- 0.5 spskspidskommen
- 4 dlvand
- 2.5 dlmadlavningsfløde 4 %
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 400 grampizzadej
- 70 gramtomatpuré
- 75 gramrevet cheddar
- olivenolie
- bagepapir
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Tænd ovnen på 200 grader varmluft.2
Skyl hokkaido græskaret, halvér det og fjern kernerne i midten med en ske. Skræl gulerødderne og pil skrællen af løget og hvidløgene. Skær det hele i grove tern.3
Varm en dyb gryde op med lidt olivenolie og svits spidskommen og grøntsagerne. Tilsæt herefter vand, madlavningsfløde og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 minutter.4
Rul pizzadejen ud og smør den med tomatpuré. Top herefter med revet cheddar og rul dejen sammen som en roulade. Skær rullen i skiver af 1.5 cm. tykkelse.5
Læg pizzasneglene på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen i ca. 12-15 minutter, til de er gyldne.6
Blend suppen med en stavblender eller i en almindelig blender. Smag til med salt og peber.7
Server suppen i skåle med pizzasneglene som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn smøre tomatpuré på pizzadejen og toppe med revet cheddar.