Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
En lækker cremet hokkaidosuppe med paprika, oregano og friskost toppet med stegte rejer og serveret med hvidløgsflute. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 1 stkhokkaidogræskar
- 350 gramkartofler
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 1 spskpaprika
- 7 dlvand
- 1 spsktørret oregano
- 1 terninggrøntsagsbouillon
- 2 stkhvidløgsflute med fuldkorn
- 200 gramfrosne rejer
- 200 gramPhiladelphia naturel
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skyl hokkaidogræskaret, halver det og fjern kernerne med en ske. Skræl kartoflerne og pil skrællen af løget og hvidløget. Skær det hele i grove tern.2
Varm en dyb gryde op med olivenolie og svits paprikaen og grøntsagerne. Tilsæt vand, oregano og bouillon og lad suppen simre i ca. 20 min.3
Lun flutene i ovnen efter anvisningen på pakken.4
Varm en pande op med olivenolie og steg rejerne. Krydr med salt og peber.5
Blend suppen med en stavblender og tilsæt Philadelphia. Smag til med salt og peber.6
Server suppen i skåle med rejer på toppen og hvidløgsflute som tilbehør. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skylle hokkaidogræskaret og pille skrællen af løg og hvidløg.