Horn med rabarberkompot og marcipan

Ingredienser

( 32 stk. )

  • 100 gramsmør
  • 4 dlmælkmælk
  • 50 gramrørsukker
  • 50 gramgær
  • 700 gramhvedemel
  • 1 tsksalt
  •  rabarberkompot
  • 200 grammarcipan
  •  æg
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Alt det andet

Horn med rabarberkompot og marcipan

I samarbejde med

4.5, Mambeno-favorit!

De her horn smager simpelthen så godt! De er fyldt med den lækreste rabarberkompot og marcipan og er praktiske på farten. F.eks. til bilturen eller til fællesspisning i skole eller institution. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 100 gramsmør
  • 4 dlmælkmælk
  • 50 gramrørsukker
  • 50 gramgær
  • 700 gramhvedemel
  • 1 tsksalt
  •  rabarberkompot
  • 200 grammarcipan
  •  æg

Fremgangsmåde

1. Opvarm ovnen til 185 grader varmluft.

2. Smelt smørret. Lun mælken, så den er lillefingervarm. Rør sukker, gær og mælk sammen i en skål. Tilsæt mel, salt og smeltet smør.

3. Ælt dejen til den er smidig. Lad den hvile under et klæde i ca. 15 min. Del dejen i fire stykker, og rul hver del ud i en cirkel, der er ca. 1 cm i tykkelsen. Skær hver cirkel ud i 8 trekanter.

4. Smør en teskefuld kompot på hver trekant. Skær marcipanen i stave, så de er ca. 1 cm tykke og ligeså lange som det bredeste stykke af trekanten. Læg et stykke marcipan ovenpå kompotten og rul sammen. Husk, at "snippen" skal vende nedad, så hornene ikke går op, når de bliver bagt.

5. Lad hornene hvile i 15 min. under et klæde og pensl dem med sammenpisket æg.

6. Bag hornene i 10-15 minutter, til de er blevet gyldne og dufter dejligt.

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at ælte dejen. De kan også smøre kompot på trekanterne og toppe med marcipan.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre