Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
30 min
0 min
Mmm, hotdogs er bare en klassiker - og så er det lækker og nem aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Vi har udfordret den tradtionelle udgave og jazzet den op med hjemmesyltede rødbeder og rødløg med timiansmag. De smager super godt og er ekstra lækre og saftige. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfriske rødbeder
- 2 stkrødløg
- 1 dleddike
- 0.5 dlsukker
- 0.5 tsksalt
- 0.5 spsktørret timian
- 8 stkgrillpølser
- 8 stkpølsebrød
- 0.5 bundtforårsløg
- 400 gramgulerødder
- 150 gramedamamebønner
- ketchup
- dijonsennep
- ristede løg
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skræl løgene og skær dem i både. Hæld eddike, sukker, salt og timian i en gryde og kog det op sammen med rødbeder og løg.2
Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber. Sæt blandingen på køl, indtil det er spisetid.3
Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det! Lun pølsebrødene i ovnen.4
Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe.5
Skræl og skær gulerødder i stave til gnavergrønt. Tilbered edamamebønnerne som anvist på pakken.6
Server hotdogsene med syltet rødbede/løg, ketchup, sennep, ristede løg og forårsløg på toppen. Du kan selvfølgelig også bare bruge lige præcis den topping, som du allerbedst kan lide!7
Velbekomme!Tip
Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste pølserne. De kan også være med til at smage syltelagen til og fordele toppingen i små skåle.