Hotdogs med hjemmesyltede rødbeder og løg

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfriske rødbeder
  • 2 stkrødløg
  • 1 dleddike
  • 0.5 dlsukker
  • 0.5 tsksalt
  • 0.5 spsktørret timian
  • 8 stkgrillpølser
  • 8 stkpølsebrød
  • 4 stkforårsløg
  • 400 gramgulerødder
  • 150 gramedamamebønner
  •  ketchup
  •  dijonsennep
  •  ristede løg
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hotdogs med hjemmesyltede rødbeder og løg

I samarbejde med

4.6, Mambeno-favorit!

Mmm, hotdogs er bare en klassiker - og så er det lækker og nem aftensmad, der kan varieres i det uendelige. Vi har udfordret den tradtionelle udgave og jazzet den op med hjemmesyltede rødbeder og rødløg med timiansmag. De smager super godt og er ekstra lækre og saftige. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfriske rødbeder
  • 2 stkrødløg
  • 1 dleddike
  • 0.5 dlsukker
  • 0.5 tsksalt
  • 0.5 spsktørret timian
  • 8 stkgrillpølser
  • 8 stkpølsebrød
  • 4 stkforårsløg
  • 400 gramgulerødder
  • 150 gramedamamebønner
  •  ketchup
  •  dijonsennep
  •  ristede løg
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Skræl rødbederne og riv dem på den grove side af et rivejern. Skræl løgene og skær dem i både. Hæld eddike, sukker, salt og timian i en gryde og kog det op sammen med rødbeder og løg.

2. Lad hele molevitten koge i 5-7 minutter og smag lagen til med salt og peber. Sæt blandingen på køl, indtil det er spisetid.

3. Rist pølserne på en pande - eller steg dem på grillen, hvis vejret er til det! Lun pølsebrødene i ovnen.

4. Skyl forårsløgene og skær dem i tynde ringe.

5. Skræl og skær gulerødder i stave til gnavergrønt. Tilbered edamamebønnerne som anvist på pakken.

6. Server hotdogsene med syltet rødbede/løg, ketchup, sennep, ristede løg og forårsløg på toppen. Du kan selvfølgelig også bare bruge lige præcis den topping, som du allerbedst kan lide!

7. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at riste pølserne. De kan også være med til at smage syltelagen til og fordele toppingen i små skåle.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre