Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
35 min
Ventetid
0 min
Hotdogs er en klassiker! Her har vi lavet en anderledes udgave med fuldkorns-miniflutes, kyllingepølser, cremet coleslaw og tomatsalsa. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 500 gramfrosne rodfrugtfritter
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkspidskål
- 2.5 dlcreme fraiche 9 %
- 2 spskmayonnaise
- 1 spskhonning
- 1 spskeddike
- 1 spsksød sennep
- 8 stkminiflutes med fuldkorn
- 300 gramkyllingepølser
- bagepapir
- olivenolie
- salt
- peber
- Tomatsalsa
- 2 stktomater
- 0,5 stkagurk
- 1 stkløg
- 2 spskeddike
Fremgangsmåde
1
Bag rodfrugtfritterne som anvist på posen.2
Skræl gulerødderne, riv dem på den grove side af et rivejern og snit spidskålen fint.3
Rør creme fraiche, mayonnaise, honning, eddike, sennep, salt og peber sammen og vend med revne gulerødder og fintsnittet spidskål.4
Skyl tomaterne og agurken. Skær tomaterne, agurken og løget i små tern og vend det sammen med eddike, olivenolie, salt og peber.5
Lun flutene i ovnen og steg pølserne på en pande eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret og humøret er til det.6
Stil pølser, lune miniflutes, cremet coleslaw og tomatsalsa på bordet sammen med sprøde rodfrugtfritter og lad familien sammensætte deres yndlings-hotdog. Velbekomme!Tip
Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre coleslaw-dressingen sammen.
Ekstra smag: Server med huset yndlings-dyppelse og dressing.