Hotdogs med kyllingepølser, coleslaw og tomatsalsa. Hertil rodfrugtfritter.

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 500 gramfrosne rodfrugtfritter
  • 300 gramgulerødder*
  • 0.5 stkspidskål
  • 2.5 dlcreme fraiche 9 %
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spskhonning
  • 1 spskeddike
  • 1 spsksød sennep
  • 8 stkminiflutes med fuldkorn
  • 300 gramkyllingepølser
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
  • Tomatsalsa
  • 2 stktomater
  • 0,5 stkagurk
  • 1 stkløg
  • 2 spskeddike
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hotdogs er en klassiker! Her har vi lavet en anderledes udgave med fuldkorns-miniflutes, kyllingepølser, cremet coleslaw og tomatsalsa. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Bag rodfrugtfritterne som anvist på posen.

2. Skræl gulerødderne, riv dem på den grove side af et rivejern og snit spidskålen fint.

3. Rør creme fraiche, mayonnaise, honning, eddike, sennep, salt og peber sammen og vend med revne gulerødder og fintsnittet spidskål.

4. Skyl tomaterne og agurken. Skær tomaterne, agurken og løget i små tern og vend det sammen med eddike, olivenolie, salt og peber.

5. Lun flutene i ovnen og steg pølserne på en pande eller giv dem en tur på grillen, hvis vejret og humøret er til det.

6. Stil pølser, lune miniflutes, cremet coleslaw og tomatsalsa på bordet sammen med sprøde rodfrugtfritter og lad familien sammensætte deres yndlings-hotdog. Velbekomme!

Tip

Tips til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn skrælle gulerødderne og røre coleslaw-dressingen sammen. Ekstra smag: Server med huset yndlings-dyppelse og dressing.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre