Hotwings med bagte rodfrugter, avocadocreme og couscoussalat

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  • 450 gramfrosne rodfrugter
  • 750 gramhotwings
  • 150 gramcouscous
  • 3 dlkogende vand
  • 40 gramsolsikkekerner*
  • 2 stkæbler
  • 1 pottebredbladet persille
  • 1 stklime
  • 2 stkavocado
  •  bagepapir
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hotwings er et hit hos de fleste børn. De smager også super godt, og så er det hyggeligt for en gang skyld at måtte spise med fingrene. VI de lækre wings med avocadocreme, couscoussalat og bagte rodfrugter. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tænd ovnen på 210 grader varmluft.

2. Læg rodfrugterne på en bageplade beklædt med bagepapir og vend dem i en slat olivenolie. Krydr med salt og peber og bag rodfrugterne i ca. 30 minutter til de er gyldne. Husk at vende dem undervejs.

3. Læg de frosne hotwings på en bageplade beklædt med bagepapir. Sæt bagepladen i ovnen i 20-25 minutter.

4. Hæld kogende vand over couscousen i en gryde. Tilsæt lidt salt, rør rundt, læg låg på og lad det trække i ca. 5 minutter.

5. Rist solsikkekerner på en tør pande til de er gyldne. Køl dem af på en tallerken. Skyl æblerne og skær dem i tern eller strimler. Skyl persillen og hak den fint. Bland begge dele med couscous og solsikkekerner. Smag til med lidt olivenolie, limesaft, salt og peber.

6. Flæk avocadoen og fjern stenen. Tag kødet ud og mos det med en gaffel. Smag til med salt, peber og limesaft. Hvis du er vild med guacamole, kan du sagtens tilsætte lidt presset hvidløg.

7. Server de lækre hotwings sammen med bagte rodfrugter, avocadocreme og couscoussalat. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i familien: Lad dine børn være med til at skære æblerne i tern. De kan også mose avocadoen,

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre