Hurtig æggesalat til madpakken

Ingredienser

(1 portion )

  • 3 stkæg
  • 1 spskskyr
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 stkdrueagurk
  • 1 tskkarry
  • 0.5 pottepurløg
  • 1 tskakaciehonning
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Madpakke

Hurtig æggesalat til madpakken

I samarbejde med

4.2, Mambeno-favorit!

En lækker og hurtig æggesalat, der er god på rugbrød eller i sandwich i madpakken.

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 3 stkæg
  • 1 spskskyr
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 stkdrueagurk
  • 1 tskkarry
  • 0.5 pottepurløg
  • 1 tskakaciehonning
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog. Tilsæt æggene forsigtigt med en ske og lad dem koge i 10 minutter. Vandet skal lige dække æggene.

2. Hæld vandet fra æggene og overhæld dem med koldt vand. Lad dem stå lidt, så er de lettere at pille.

3. Hak æggene og drueagurken i fine tern. Bland dem med skyr, mayonnaise, karry, lidt hakket purløg og honning. Smag til med salt og peber.

4. Velbekomme!

Tip

Denne æggesalat kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, hvis den opbevares i et rent og tætsluttende glas eller en plasticbeholder. Husk dog på, at karry kan misfarve plastic.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre