Hurtig æggesalat til madpakken

Ingredienser

(1 portion )

  • 3 stkæg
  • 1 spskskyr*
  • 1 spskmayonnaise
  • 1 stkdrueagurk
  • 1 tskkarry
  • 1/2 pottepurløg
  • 1 tskakaciehonning*
  •  salt og peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

En lækker og hurtig æggesalat, der er god på rugbrød eller i sandwich i madpakken.

Fremgangsmåde

1. Bring en gryde med vand i kog. Tilsæt æggene forsigtigt med en ske og lad dem koge i 10 minutter. Vandet skal lige dække æggene.

2. Hæld vandet fra æggene og overhæld dem med koldt vand. Lad dem stå lidt, så er de lettere at pille.

3. Hak æggene og drueagurken i fine tern. Bland dem med skyr, mayonnaise, karry, lidt hakket purløg og honning. Smag til med salt og peber.

4. Velbekomme!

Tip

Denne æggesalat kan sagtens holde sig nogle dage i køleskabet, hvis den opbevares i et rent og tætsluttende glas eller en plasticbeholder. Husk dog på, at karry kan misfarve plastic.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre