Hurtig bolognese med bacon og svinekød - til to dage

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 200 grambacon i tern
  • 800 gramfrossen ratatouille
  • 1 spskpaprika
  • 2 fedhvidløg
  • 400 gramhakket svinekød
  • 300 gramfuldkornsspaghetti
  • 0.5 stkhonningmelon
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 140 gramtomatpuré
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 0.5 spsktørret timian
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Vi har lavet en super lækker bolognese med bacon og hakket svinekød, som vi serverer med fuldkornspasta. Husk at gemme kødsaucen til varmemad eller topping på en hurtig pizza i morgen. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Steg bacon i en gryde uden olie i et par minutter. Tilsæt herefter de frosne grøntsager sammen med paprika. Hvis der er store stykker grøntsager i posen, så hak dem lidt mindre med grydeskeen. Lad grøntsagerne stege i ca. fem minutter.

2. Tilsæt presset hvidløg og hakket svinekød og lad det blive brunet godt af under omrøring.

3. Kog pastaen efter anvisningen på pakken. Skær melonen ud i skiver.

4. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, oregano og timian og rør det hele sammen. Lad bolognesen simre så længe du har tid. Den bliver kun bedre af at stå og hygge sig. Tilsæt evt. lidt vand undervejs.

5. Smag bolognesen til med salt og peber. Vil du ha' ekstra smag, kan du tilsætte en smuldret bouillonterning og lidt ekstra vand.

6. Server i dybe tallerkener og huske at gemme ca. halvdelen af bolognesen til varmemad eller pizzaer i morgen. Server med melonstykker som tilbehør. Velbekomme!

Tip

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i bolognesen og smage til.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre