Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
35 min
0 min
Vi har efterhånden lavet et hav af variationer af bolognesen og i denne version laver vi den med en frossen italienskinspireret grøntsagsblanding, som smager super godt. Husk at gemme halvdelen af bolognesen til i morgen. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfrossen italiensk grøntsagsblanding
- 2 fedhvidløg
- 800 gramhakket oksekød
- 2 dåsehakkede tomater
- 140 gramtomatpuré
- 1 spskpaprika
- 0.5 spsktørret oregano
- 0.5 spsktørret timian
- 300 gramfuldkornsspaghetti
- 1 stkagurk
- 200 gramsnackgulerødder
- 50 gramrevet ost
- salt
- peber
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Steg grøntsagsblandingen i en gryde med en sjat olivenolie. Lad den stege i ca. fem minutter.2
Tilsæt presset hvidløg og det hakkede oksekød og lad det blive brunet godt af under omrøring.3
Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, paprika, oregano og timian og rør det hele sammen. Lad bolognesen simre så længe du har tid. Den bliver kun bedre af at stå og hygge sig. Tilsæt evt. lidt vand undervejs.4
Kog imens pastaen efter anvisningen på pakken.5
Skyl agurken og skær i stave. Skyl de små gulerødder.6
Smag bolognesen til med salt og peber. Vil du ha' ekstra smag, kan du tilsætte en smuldret bouillonterning og lidt ekstra vand. Server i dybe tallerkener med lidt revet parmesan på toppen. Server med agurker og gulerødder som gnavergrønt. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skylle agurken og skære dem i stave. De kan også røre i bolognesen og smage til.