Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
25 min
Ventetid
0 min
Gullasch smager om muligt endnu bedre på dag to! Vi har brugt resten af gullaschen fra gårsdagens aftensmad og serveret den med en frisk fennikelsalat. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 250 gramris
- rester fra gullasch
- 1 stkfennikel
- 2 stkforårsløg
- 150 gramfrosne ærter
- 1 stkøkologisk citron
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog risene efter anvisningen på pakken. Opvarm resterne fra gårsdagens gullasch i en gryde eller i mikroovnen. Sørg for at varme retten grundigt igennem.2
Vask fennikel og skær den i så tynde skiver som muligt. Brug din bedste kniv eller et mandolinjern - pas på fingrene!3
Skyl forårsløgene og skær dem i ringe. Hæld kogende vand over ærterne, så de tør op. Bland med revet citronskal, saften fra citronen og olivenolie. Smag til med salt og peber.4
Server gullaschen med ris og fennikelsalat. Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at skære forårsløg.