Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
15 min
0 min
Her får du opskriften på en let og lækker kyllingesalat, der er perfekt i madpakken. Du kan også bruge opskriften, hvis du har en rest kyllingekød tilovers fra aftensmaden. God fornøjelse :o)
Portioner
Ingredienser
- 2 stkkyllingefilet
- 1 dlskyr
- 2 spskmayonnaise
- 1 spskakaciehonning
- 1/2 pottefrisk estragon- kan udelades
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog kyllingefileterne i let saltet vand i ca. 15 minutter, eller til kødet er hvidt, og ikke lyserødt, hele vejen igennem. Skær kødet i så tynde strimler som muligt, og lad det køle af.2
Rør imens en dressing af skyr, mayonnaise, akaciehonning og hakket estragon. Smag til med salt og peber. Rør til sidst kyllingekødet i og opbevar kyllingesalaten i en tætsluttende beholder i køleskabet.3
Velbekomme :o)Tip
Er ungerne ikke så vilde med esdragon, kan du sagtens udelade det eller erstatte det med andre krydderurter eller tørrede krydderier. F.eks. basilikum eller oregano.