Hurtig kyllingesalat

Ingredienser

( 1 portion )

  • 2 stkkyllingefilet
  • 1 dlskyr*
  • 2 spskmayonnaise
  • 1 spskakaciehonning*
  • 1/2 pottefrisk estragon- kan udelades
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Her får du opskriften på en let og lækker kyllingesalat, der er perfekt i madpakken. Du kan også bruge opskriften, hvis du har en rest kyllingekød tilovers fra aftensmaden. God fornøjelse :o)

Fremgangsmåde

1. Kog kyllingefileterne i let saltet vand i ca. 15 minutter, eller til kødet er hvidt, og ikke lyserødt, hele vejen igennem. Skær kødet i så tynde strimler som muligt, og lad det køle af.

2. Rør imens en dressing af skyr, mayonnaise, akaciehonning og hakket estragon. Smag til med salt og peber. Rør til sidst kyllingekødet i og opbevar kyllingesalaten i en tætsluttende beholder i køleskabet.

3. Velbekomme :o)

Tip

Er ungerne ikke så vilde med esdragon, kan du sagtens udelade det eller erstatte det med andre krydderurter eller tørrede krydderier. F.eks. basilikum eller oregano.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre