Hurtig nudelret med rejer i sursød sovs

Ingredienser

( 2 voksne og 2 børn )

  •  fuldkornsnudler
  • 0.25 dlsoya
  • 1 spskrød karrypasta
  • 3 spskbrun farin
  • 3 spskeddike
  • 1 dlvand
  • 400 gramfrossen wokmix
  • 0.5 stkspidskål
  • 200 gramstore skalrejer
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkcitron
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
* = Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Hos Mambeno ELSKER vi wok-mad, og vores unger gør det samme. Her har vi lavet en super nem og hurtig wokret med færdig wokmix, nudler, hvidløgsstegte rejer og sur/sød-sauce. God fornøjelse!

Fremgangsmåde

1. Tilbered nudlerne som anvist på pakken.

2. Pisk soya, karrypasta, brun farin, eddike og vand sammen i en lille kasserolle. Varm op til kogepunktet og lad det simre i ca. fem minutter, til det er tyknet en smule. Smag til - smagen skal være halvt sur og halvt sød.

3. Steg de frosne grøntsager i lidt olivenolie i en stor gryde eller wok - pas på, at det ikke sprutter, når de frosne grøntsager rammer den varme olie. Lad dem stege under omrøring i 3-5 minutter.

4. Skær spidskål i strimler, tilsæt i wokken og steg videre i ca. 5 minutter.

5. Lynsteg rejerne sammen med presset hvidløg i lidt olivenolie på en pande, til de er blevet faste i kødet.

6. Vend grøntsagerne med sur/sød sovs og nudler og smag til med soya.

7. Servér retten i dybe tallerkener med rejer og en skive citron på toppen.

8. Velbekomme!

Tips

Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i wokken. De kan også hjælpe med at stege rejer og dække bord.

Dine personlige noter til opskriften

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre