Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
I samarbejde med
Køkkentid
30 min
Ventetid
0 min
Hos Mambeno ELSKER vi wok-mad, og vores unger gør det samme. Her har vi lavet en super nem og hurtig wokret med færdig wokmix, nudler, hvidløgsstegte rejer og sur/sød-sauce. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- fuldkornsnudler
- 0.25 dlsoya
- 1 spskrød karrypasta
- 3 spskbrun farin
- 3 spskeddike
- 1 dlvand
- 400 gramfrossen wokmix m. rød karry
- 0.5 stkspidskål
- 200 gramstore skalrejer
- 1 fedhvidløg
- 1 stkcitron
- olivenolie
Fremgangsmåde
1
Tilbered nudlerne som anvist på pakken.2
Pisk soya, karrypasta, brun farin, eddike og vand sammen i en lille kasserolle. Varm op til kogepunktet og lad det simre i ca. fem minutter, til det er tyknet en smule. Smag til - smagen skal være halvt sur og halvt sød.3
Steg de frosne grøntsager i lidt olivenolie i en stor gryde eller wok - pas på, at det ikke sprutter, når de frosne grøntsager rammer den varme olie. Lad dem stege under omrøring i 3-5 minutter.4
Skær spidskål i strimler, tilsæt i wokken og steg videre i ca. 5 minutter.5
Lynsteg rejerne sammen med presset hvidløg i lidt olivenolie på en pande, til de er blevet faste i kødet.6
Vend grøntsagerne med sur/sød sovs og nudler og smag til med soya.7
Servér retten i dybe tallerkener med rejer og en skive citron på toppen.8
Velbekomme!Tip
Opgaver til mindre børn i køkkenet: Lad dine børn være med til at røre i wokken. De kan også hjælpe med at stege rejer og dække bord.