Hurtig økonomipasta med tomatsauce

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 400 gramfuldkornspastaskruer- eller anden pasta
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hurtig økonomipasta med tomatsauce

I samarbejde med

3.8, Meget populær

Dette er noget nær verdens hurtigste pastaret. Den er billig, nem at lave og smager bare rigtig godt! Du kan bruge lige den pasta, du har lyst til. F.eks. pastaskruer med fuldkorn. Men kan du finde lidt større og anderledes pastatyper, smager de også rigtig godt. Men vælg dem med fuldkorn. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 400 gramfuldkornspastaskruer- eller anden pasta
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 2 dåsehakkede tomater
  • 70 gramtomatpuré
  • 0.5 spsktørret oregano
  • 1 pottefrisk basilikum
  • 300 gramgulerødder
  • 0.5 stkagurk
  •  revet parmesan
  •  olivenolie
  •  salt
  •  peber

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Hak løg og hvidløg fint og steg begge dele et par minutter i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, tørret oregano og halvdelen af den friske basilikum. Lad saucen simre i ca. 10 minutter.

3. Tilsæt evt. lidt kogevand til saucen, hvis du synes, konsistensen er for tyk. Smag til med salt og peber.

4. Bland tomatsauce og pasta sammen og server med masser af revet parmesan og resten af basilikummen på toppen.

5. Skræl gulerødderne og vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.

6. Velbekomme :o)

Tip

I stedet for parmesan kan du vælge den type ost, der hedder Grana Padano. Den ligner og smager som parmesan men er en hel del billigere. Har du lidt pasta tilovers, så gem det til ungernes madpakker - det er altid et hit!

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre