Sådan! Opskriften er nu føjet til din indkøbsliste.
Du skal være logget ind for at bruge medlemsfunktionerne på Mambeno. Er du endnu ikke medlem, kan du prøve Mambenos populære madplaner helt gratis og uden binding i 30 dage.
Lidt om opskriften
25 min
0 min
Dette er noget nær verdens hurtigste pastaret. Den er billig, nem at lave og smager bare rigtig godt! Du kan bruge lige den pasta, du har lyst til. F.eks. pastaskruer med fuldkorn. Men kan du finde lidt større og anderledes pastatyper, smager de også rigtig godt. Men vælg dem med fuldkorn. God fornøjelse!
Portioner
Ingredienser
- 400 gramfuldkornspastaskruer- eller anden pasta
- 1 stkløg
- 1 fedhvidløg
- 2 dåsehakkede tomater
- 70 gramtomatpuré
- 0.5 spsktørret oregano
- 1 pottefrisk basilikum
- 300 gramgulerødder
- 0.5 stkagurk
- revet parmesan
- olivenolie
- salt
- peber
Fremgangsmåde
1
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.2
Hak løg og hvidløg fint og steg begge dele et par minutter i lidt olivenolie i en gryde. Tilsæt hakkede tomater, tomatpuré, tørret oregano og halvdelen af den friske basilikum. Lad saucen simre i ca. 10 minutter.3
Tilsæt evt. lidt kogevand til saucen, hvis du synes, konsistensen er for tyk. Smag til med salt og peber.4
Bland tomatsauce og pasta sammen og server med masser af revet parmesan og resten af basilikummen på toppen.5
Skræl gulerødderne og vask agurken og skær begge dele i stave til gnavergrønt.6
Velbekomme :o)Tip
I stedet for parmesan kan du vælge den type ost, der hedder Grana Padano. Den ligner og smager som parmesan men er en hel del billigere. Har du lidt pasta tilovers, så gem det til ungernes madpakker - det er altid et hit!