Hurtig pasta med kylling og sprøde grøntsager

Ingredienser

Retten kan fryses

( 2 voksne og 2 børn )

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 200 gramgulerødder
  • 100 gramsoltørrede tomater
  • 400 gramkyllingeinderfilet
  • 100 grampikantost
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano eller timian
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie
Føj til indkøbsliste
Føj til madplan
= Godt at vide - klik på ingrediensen
= Få opskriften - klik på ingrediensen

Aftensmad

Hurtig pasta med kylling og sprøde grøntsager

I samarbejde med

3.7, Meget populær

En super nem og hurtig omgang aftensmad! Pasta med kylling og sprød broccoli, gulerødder og soltørrede tomater. Retten er super nem at lave, og den cremede sauce er virkelig god - vi siger det bare.. God fornøjelse!

Portioner

2
2

Ingredienser

  • 250 gramfuldkornspasta
  • 1 stkløg
  • 1 fedhvidløg
  • 1 stkbroccoli
  • 200 gramgulerødder
  • 100 gramsoltørrede tomater
  • 400 gramkyllingeinderfilet
  • 100 grampikantost
  • 1 dåsehakkede tomater
  • 0.5 spsktørret oregano eller timian
  •  salt
  •  peber
  •  olivenolie

Fremgangsmåde

1. Kog pastaen efter anvisningen på pakken.

2. Hak løg og hvidløg fint. Skyl broccolien og pluk den i mindre buketter. Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Hvis du har købt hele soltørrede tomater, så skær dem i mindre stykker. Skær kyllingen i små stykker og husk at vaske fingre og køkkenredskaber efterfølgende.

3. Steg nu løg og hvidløg i i lidt olivenolie i en gryde eller en dyb pande. Tilsæt kyllingestykkerne og steg i et par minutter, til kødet har taget farve. Tilsæt broccoli, gulerødder og soltørrede tomater og lad det stege i 3-5 minutter.

4. Tilsæt pikantost, hakkede tomater og oregano eller timian og rør godt.

5. Smag til med salt og peber og server pasta, kylling og grønt i dybe tallerkener.

6. Velbekomme!

Tip

Opgaver til børn i køkkenet: Lad dine børn skylle broccolien og plukke den i mindre buketter. Hvis I har en børnevenlig kniv, kan de også skære gulerødder i mindre stykker.

Tilføj noter til opskriftprint Gem

Del dine tips og kommentarer til opskriften med andre